Innovasjon – kjøring og dynamikk
Opel Innovation – FlexDoors®

FlexDoors®

Gjør det enklere for passasjerene å komme seg inn og ut av bilen.

Gjør bilen komfortabel og praktisk på måter man ikke har vurdert tidligere.
Opel Innovation – oppvarmet ratt
Opel Innovation – AFL+

AFL+

Kjør sikrere om natten.

Bedre sikt gir bedre sikkerhet

KJØREDYNAMIKK.

Dette er for tiden de flinkeste i klassen i utvalget av Opel-kjøretøyer: OPC-modellene – utstyrt med kraftige motorer som garanterer eksepsjonell kjøredynamikk og nøyaktig manøvrering. Sjekk ut den innovative teknologien som du nå kan få på din Opel-modellfavoritt og unn deg selv en ekstra porsjon kjøreglede.

Opel Innovation – FlexRide

FlexRide – tilpasser bilens oppførsel og gir bedre kjøring

FlexRide fungerer på to måter. Du kan bytte mellom tre forskjellige kjøremodi, alt etter humøret: normal, avslappet touring eller spennende sport. Og så, uavhengig av hvilken modus du kjører i, justerer den automatisk dempingen, slik at du kjører med maksimal sikkerhet og kontroll.

 

Se FlexRide på


Enlarge

Forbedret manøvrering med adaptiv 4x4 firehjulstrekk

Det aktive firehjulstrekksystemet forbedrer kjøreegenskaper og stabilitet under alle kjøreforhold. Adaptiv 4x4 kombinerer de beste egenskapene til konvensjonelle mekaniske og hydrauliske firehjulstrekksystemer.

 

Se adaptiv 4x4 på


Enlarge

Bakaksel med Watts link: bedre manøvrering, mer stabilitet og enda mer komfort

Den sammensatte bakakselen er forbedret med den kløktig plasserte Watts link og sørger for utmerket ytelse på alle typer veier. Denne innovative bakakselutformingen er fordelaktig sammenlignet med en klassisk en multi-linkdesign. Den forbedrer også sikkerheten: den dreibare senterlinken er festet til understellet der den absorberer sidekrefter på fjæringen forårsaket ved kjøring i svinger. Denne teknologien som opprinnelig ble brukt på racing- og rallybiler, er videreutviklet av Opel for å redusere støyen fra veien i kupeen.

 

Se bakaksel med Watts link på


Enlarge

Mer ytelse, lavere forbruk: størrelsesredusering med ecoFLEX-motorer

Våre nye turboladede ecoFLEX-motorer støtter godt opp under prinsippene for størrelsesredusering. Med friksjonsoptimerte ventilarmer, natriumfylte eksosventiler, forkortede stempler og en overforsterker-funksjon, øker dette ytelse og dreiemoment på motorene, samtidig som det reduserer forbruk og utslipp.


Enlarge

Intelligent BiTurbo-dieselteknologi

2.0 BiTurbo CDTI-motoren med 143 kW/195 hk og 400 Nm dreiemoment er utformet for å gi en spesielt smidig, raskt reagerende og jevn akselerasjon. Høydepunktet for den fire-sylindrede common-rail-motoren er det trinnvise dobbelturbosystemet med to ladefaser. Denne teknologien har tidligere vært begrenset til noen få, dyrere merker. Nå gjør imidlertid Opel den tilgjengelig også i kompaktklassen.

 

Se 2.0 BiTurbo CDTI på


Enlarge

1.0 Turbo ECOTEC® Direct Injection

Mindre forbruk og utslipp møter komplett raffinement og sjenerøs kraft. Den nye 3-sylinder 1.0 Turbo ECOTEC® Direct Injection-motorene bruker det beste innen direkteinnsprøytning og turboteknologi, noe som gjør den svært effektive. 90 hestekrefter og CO2-utslipp på bare 99g gir deg økonomisk kjøreglede. ADAM ligger langt foran.

 

Se 1.0 Turbo ECOTEC® Direct Injection på

Enlarge

Euro 6 diesel motorer

Fra 1. september 2015 er Euro 6-standarden obligatorisk. Hos Opel har vi allerede oppfylt kravene. De fleste dieselmotorene fra Opel har mestret kravene til Euro 6 ved å bruke forskjellige teknologier for å få den nødvendige reduksjonen av nitrogenoksidutslipp (NOx). Et positivt biprodukt er at det gir enda mer og renere kraft.

 

Se en ny generasjons dieselmotor i samsvar med Euro 6 på