Opel Innovation – Fleksibilitet
Opel Innovation – AGR

Fjern belastningen på ryggen med AGR

Les hvorfor våre ergonomiske sportsseter er blant de beste i bransjen.

Mer komfort med AGR-sertifikat
Opel Innovation – Opel Eye

Din kartleser: Opel Eye

Gjør deg kjent med de siste fremskrittene innen kjøreoversikt og belysning med Opel Eye-kameraet.

Kjør tryggere med Opel Eye
Opel Innovation – FlexRide

Tilpass deg alle typer forhold med FlexRide

Det integrerte understellkontrollsystemet FlexRide reagerer øyeblikkelig på skiftende kjøreforhold og tilpasser seg kjørestilen din.

Gled deg over bedre kjøredynamikk

FLEKSIBILITET.

I stedet for å begrense alternativene, åpner vi opp en verden av muligheter. Ved å kjenne dine ønsker og behov kan vi åpne opp for nye måter å gjøre bilene våre mer allsidig enn noen sinne.

Enlarge

FlexDoors® – forbedret tilgang til kupeen

Den unike hengslingen av Merivas bakdører gjør det enkelre med ut og innstigning av baksetene. FlexDoors® tilbyr også økt sikkerhet, spesielt for yngre familier. Man kommer letter til ved fastspenning av barne i barenseter.


Enlarge

FlexSpace® – genialt setesystem

FlexSpace® sitteplassystem bak som ble introdusert i den første Meriva, har blitt videreutviklet: Det er enda lettere å flytte setene i ulike stillinger eller å legge dem ned. Det svært smarte setesystemet gjør det enkelt å forvandle Meriva fra en femseter til en fire-, tre- eller toseter, uten at du trenger å ta ut noen seter.


Enlarge

Salongseter

Salongseter gir en maksimal rom- og luksusfølelse i Opel Zafira Tourer fordi det er mulig å gjøre om den andre raden med tre seter til to utrolig behagelige salongseter. Resultatet er en svært romslig og luksuriøs limousin.


Enlarge

FlexRail® – genial organisering

FlexRail®-midtkonsollen gjør plassen mellom forsetene om til et foranderlig oppbevaringssystem. De avtakbare, utbyttbare modulene på skinner gir deg praktisk oppbevaringsplass som kan tilpasses, slik at du har god plass til tingene du bruker hver dag.


Enlarge

Nyttige oppbevaringsløsninger

Vi utvikler hele tiden nye løsninger slik at du lettere kan oppbevare og organisere tingene du har med deg. For eksempel har Meriva opptil 30 tilgjengelige steder til de tingene du bruker mest. De lett tilgjengelige, fleksible og nyttige oppbevaringsplassene er et resultat av svarene fra flere hundre klienter som ble bedt om å oppgi de tingene som ble mest håndtert og brukt i biler. Oppbevaringsløsningen består blant annet av lommer i dørene foran som har plass til en 1,5-liters flaske, en oppbevaringsboks under førersetet samt det revolusjonerende konsollsystemet FlexRail®.


Enlarge

Flex Floor – oppbevaring på en enkel måte

FlexFloor tilpasser seg enkelt dine transportbehov. Når det robuste Flex Floor-panelet og de nedfelte baksetene er i midtre posisjon, gir dette et helt flatt og utvidet lastegulv. Panelet kan senkes for maksimal lastehøyde eller hevet slik at det er i flukt med det bakre underlaget for å gjøre det enkelt å laste og losse.


Enlarge

FlexFold – mer plass med ett enkelt knappetrykk

Ønsker du å folde ned baksetene mens du står ved bakluken? Bare trykk på FlexFold-bryterne og lastevolumet øker fra 500 til 1550 liter. Et enkelt, men praktisk segment først ute på den Astra Sports Tourer.


Deksel for enkel tilgang – trykk og dra

Ett enkelt trykk er alt som skal til for å fjerne dekselet slik at du på en raskere og enklere måte får tilgang til tingene dine. Hvis du vil lukke dekselet, drar du bare litt i det og det går selv tilbake til utgangspossisjonen.