Previous
  • Opel Driving Training – oversikt
Next
Opel - OPC Performance Training

Opels testsenter

Opel testanlegg – det perfekte stedet for kjøreopplæring.

Les mer

Har du noen spørsmål?

 

Hotline:

+49 6142 911 9800

 

Mandag–fredag:

08.00–20.00

Lørdag:

09.00–17.00

 

E-post:
opel-fahrtraining@conteam.de

OPEL KJØREOPPLÆRINGSKURS.

Opel har alltid perfeksjonert bilens sikkerhetssystemer – siden 1996 på Opels testsenter. Men ingen teknologi kan erstatte et menneskes kjøreatferd. Vanligvis reagerer føreren instinktivt på kjøreforholdene og farlige situasjoner. For å oppnå best mulig balanse mellom sikkerhetsteknologiene og individuell kjøreferdighet tilbyr Opel ulike kjøreopplæringskurs.

 

Fra nybegynner til profesjonell: De ulike opplæringsprogrammene tar hensyn både til den enkeltes ferdigheter og deres helt unike behov.

Opel – Driver Training: Testsenter Dudenhofen

Dudenhofen testsenter

Over 80 km testbane. Over 40 000 fullførte testkilometere. Mange av våre godkjente innovasjoner setter internasjonale standarder.

Opel – Driver Training

Opel Driving Training

Vanligvis reagerer føreren instinktivt på kjøreforholdene og farlige situasjoner. På Opels testsenter lærer våre erfarne testsjåfører hver enkelt deltaker å handle på en mest mulig effektiv måte.

Opel – Driving Training: ECO Training

Opel ECO Training

Dette dreier seg ikke bare om energisparing. Dette er grunnen til at vi ikke bare trår på bremsene – det handler om å beskytte miljøet.

Opel – Driving Training: OPC Performance Training

OPC-opplæring

Her får du en dynamisk og sportslig kjøreopplæring med unike kjøreopplevelser. Du får blant annet suse av gårde med topphastigheter på den 5 km lange rundbanen – langs ideallinjen på en ekte racerbane. Rent adrenalin!

Opel – Driving Training: OPC Compact Training

OPC Compact Training

Opplev den imponerende dynamikken i våre nye høyeffektive modeller i tre og en halv time på Opels topphemmelige testsenter i Rodgau.

Opel – Driving Training: Winter Training

Vinterkjøringskurs

Snø og is er naturlige fiender for enhver sjåfør, for på slikt føre må farlige situasjoner oppdages enda raskere for å kunne reagere i tide. Opel tilbyr et todagers kurs i vinterkjøring slik at du kan takle alle farlige kjøreforhold.

Opel – ADAM Rookie Training

ADAM Rookie Training

For deg som nettopp har fått sertifikatet og har din første bil i garasjen eller har tenkt å kjøpe din første bil – Opels begynneropplæringsprogram ADAM er skreddersydd for å møte dine behov.

Opel – Driving Training: Winter Training

Race-Training Nürburgring

Formålet med Nordschleife-kjøreopplæringen er å bli kjent med den mest krevende racerbanen i verden og lære å mestre den, steg for steg.