Previous
  • Opel Driving Training – opplev det grønne helvetet ved Nürburgring
Next
Opel Driving Training – oversikt

Opel Driving Trainings

For å oppnå best mulig balanse mellom sikkerhetsteknologiene og individuelle kjøreferdigheter tilbyr Opel ulike typer kjøreopplæringskurs: fra begynner til profesjonell.

Les mer her

Har du noen spørsmål?

 

Hotline:

+49 6142 911 9800

 

Mandag–fredag:

08.00–20.00

Lørdag:

09.00–17.00

 

E-post:
opel-fahrtraining@conteam.de

Opplev det grønne helvetet – OPC Nordschleife Training.

Flugplatz, Schwedenkreuz, Fuchsröhre, Karussell, Wippermann, Brünnchen, Pflanzgarten, Schwalbenschwanz og Galgenkopf. Dette er de legendariske navnene som gjør at det kribler i fingrene til motorsportfans over hele verden. De er alle en del av den sagnomsuste Nürburgring Nordschleife, populært kalt “Grønne helvete” av den store Sir Jackie Stewart, og er fortsatt den udiskutabelt suverene racerbanen i verden. En runde er på over 20 kilometer, med ikke mindre enn 73 utfordrende svinger underveis. Føy til bratte oppover- og nedoverbakker med opptil 18 graders helling i tillegg til stadig vekslende underlag, så er Nordschleife en unik utfordring som kun kan mestres av de som respekterer den – og kommer godt forberedt. Den beste måten å gjøre det på, er å ta OPC Nordschleife Training-kurset under erfaren veiledning av Nordschleife-eksperter.

 

Bilene som står til din rådighet er OPC-versjoner med høy ytelse av Opel Insignia (firedørs og Sports Tourer), Corsa og GTC.