Opel – interiørdesign
Opels utvendige design – nytt designspråk

Nytt designspråk

Se hva du får når følelser møter teknologi.

Utforsk Opels eksteriørdesign

SKJØNNHET KOMMER INNENFRA.

Uansett hvor flott en bil er på utsiden, ser du den som sjåfør nesten alltid innenfra. Du tilbringer mange timer bak rattet. Derfor må alt stemme på innsiden. Det er der du virkelig vil sette pris på kvaliteten i designen, materialet og utstyret.

Enlarge

Signaturformer i interiøret

Du finner igjen mange av de dristige designelementene fra eksteriøret inni bilen: vinge- og knivbladmotivet, for eksempel, blir tolket som mykt avrundede former som gir en beskyttende og behagelig følelse, men som også skaper masse plass.


Enlarge

Kvalitetsmaterialer gir komfort


Innsiden av en Opel er et svært spesielt miljø. Vi setter stort fokus på den taktile opplevelsen i bilen. Alle materialene fungerer sammen for å skape en harmonisk følelse som er innbydende for deg og passasjerene. Alt du berører har en raffinert, sofistikert fornemmelse.


Kvaliteten i materialene kommer tydelig til syne med kornede og myke overflater, strukturen i panelene, kvaliteten på dekoren, de forkrommede detaljene og hvordan knappene og bryterne føles når du tar på dem. Spesielle belegg med nanoteknologi gjør tekstilene både flekkbestandige og vannavvisende uten at det går ut over de pustende egenskapene.


Enlarge

Ergonomisk førerplass

Prøv en Opel og føl at du har full kontroll samtidig som alt er behagelig og avslappet. Setene gir utmerket støtte takket være de beste justeringsmulighetene på markedet. Instrumentene er tydelige og kontrollene er lette å nå. Midtkonsollen er vinklet mot føreren slik at den er lettere å nå samtidig som den gir enda bedre oversikt. Alt har sin plass; praktiske oppbevaringsrom løser daglige behov på enklest mulig måte.