Opel – bærekraftig mobilitet
Opplev Opel – HMI og infotainment

HMI og infotainment

Avansert teknologi som arbeider sammen med og for deg, er tydelig, lett tilgjengelig og brukervennlig.

Bil møter smarttelefon
Opel bærekraft – innovasjon

Innovasjon

Oppdag alle måtene du drar nytte av vår innovative ånd på.

Stig inn i en verden av nye løsninger
Opel innovasjon – design

Design

Alle tjener på det når form og funksjon er i perfekt kombinasjon. Finn ut hvordan vi gjør det.

Utforsk Opels designspråk

BÆREKRAFT: MAKSIMAL KJØREGLEDE, MINIMALE UTSLIPP.

Ønsker du å kjøre en miljøvennlig og drivstoffeffektiv bil uten at du må ofre kjøregleden? Vi jobber daglig for å holde miljøbelastningene fra bilen så lave som mulig, samtidig som vi sørger for den ytelsen, fleksibiliteten og bekvemmeligheten du forventer av en Opel. I tillegg til at vi kontinuerlig streber etter forbedring av tradisjonelle motorer, jobber vi også med et stort utvalg av nye, renere og mer drivstoffeffektive teknologier – inkludert rene elektriske fremdriftssystemer og ulike hybridkonsepter.


Enlarge

Tradisjonelle fremdriftssystemer

Vi jobber for å forbedre CO2-utslippene og drivstofforbruket uten å begrense kjøreegenskapene. Dette er prinsippet bak Opel ecoFLEX-teknologiene. De består av mange små og smarte endringer som bidrar til en kraftig økning i den totale effektiviteten. Det betyr reduserte utslipp – f.eks. med BlueInjection eller LNT-teknologi på dieselmotorer – og forbedret effekt med nye konsepter. Bilkjøpere ønsker å ha muligheten til å kjøre både økonomisk og miljøvennlig: En stadig økende andel av Opel-modellene som selges, har ecoFLEX-merket.


Enlarge

Nye fremdriftssystemer

En ansvarlig strategi for beskyttelse av ressurser krever utvikling av nye fremdriftsteknologier. Vårt banebrytende arbeid på dette feltet bærer allerede frukt.

 

Opel Ampera – den første serien med elektriske kjøretøyer for utvidet rekkevidde og daglig bruk – ble lansert i 2011. Flere elbiler er på tegnebrettet. Små batteridrevne biler som er ideelle for kortere distanser, hybridbiler og biler med hydrogenbrenselcelle som HydroGen4 er allerede under utvikling.


Opels milepæler innen bærekraftig mobilitet og miljøriktige løsninger

Milepæler

Vi har alltid vært langt fremme når det gjelder grønn teknologi: vannbasert maling, katalysator som standard, brenselceller og mye mer. Les mer om Opels innovative miljøteknologi.