Nye Opel Vivaro PREMIUM – tilbehør
New Opel Vivaro - We Recommend

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Bestill en prøvetur
Nye Opel Vivaro PREMIUM – verdt å vite

Nyttige lenker

Tilbehør til Opel Vivaro.

Opel Vivaro bringer Opels prisvinnende designfilosofi til segmentet. I tillegg til standard- eller tilleggsfunksjoner, finnes det et bredt utvalg tilbehør tilgjengelig, slik at du kan få mest mulig ut av din Vivaro.

 

Du finner full oversikt over alt tilbehøret i Opel Vivaro tilbehørskatalog på Internett eller hos en lokal Opel-forhandler.

Enlarge

Komfort og pleie

Uansett om det er en arbeids- eller familiebil, skal Vivaro få deg til å føle deg som hjemme. Du finner alt du trenger for å tilpasse den slik du ønsker, fra gulvmatter til setetrekk.


Enlarge

Infotainment

Hjelper deg å holde kontakten – med kontoret, familien, trafikkforhold og reiseveiledning. Ta en titt på produktene til din Vivaro.


Enlarge

Sikkerhet og beskyttelse

Kjør tryggere og bidra til å beholde det flotte utseendet til Vivaro lenger. Ta vare på passasjerene og innholdet, og vær forberedt. Vi tilbyr alt fra ryggekameraer, panelbeskyttelse og skvettlapper, til pæresett og barneseter.


Enlarge

Styling

Vivaro ser flott ut både innvendig og utvendig. Men ønsker du å gi den ditt personlige preg? Ta en titt på dette tilbehøret, inkludert sidetrinn.


Enlarge

Transportsystem og lastholdere

Kapasiteten til Vivaro er maksimert og optimalisert. Og Opel tilbyr tilbehør for å bidra til å organisere lastbehovene dine både på innsiden og utsiden. Fra innvendige kledning og hyller, til taklastsystemer, hengerfester og stropper, har vi noe som gjør transporten mye enklere. Utvalget vårt inkluderer originale Opel-utviklede produkter samt produkter fra vår samarbeidspartner Thule, markedslederen innen lastesystemer.