Nye Opel Vivaro PREMIUM – økonomi og utslipp
New Opel Vivaro - We Recommend

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Bestill en prøvetur
Nye Opel Vivaro PREMIUM – verdt å vite

Nyttige lenker

Holder luften REN og kostnadene nede.

Svært moderne 1.6 Euro 6 Biturbo-motorer som leverer mer krefter med lavere forbruk er typisk for hva den moderne Opel Vivaro står for. Resultater er mindre utslipp og lavere drivstoffutgifter.

Enlarge

Mer kraft, lavere forbruk

Opel Vivaro blir tilbudt med to hardt arbeidende, nøysomme og miljøvennlige Euro 6 BiTurbo motorer på 92 kW (125 hk) og 107kW (145 hk).


Enlarge

Toppmoderne teknologi

De høyteknologiske Euro 6 BiTurbo-motorene i Opel Vivaro kombinerer fordelen med en liten turbo (rask respons for mye krefter og dreiemoment på lave turtall) med fordelene til en stor turbo (mye kraft og dreiemoment) ved høye turtall. En dobbel ladeluftkjøler sørger for ren og effektiv forbrenning. Resultatet er et konstant høyt dreiemoment fra lave turtall og mer krefter ved høyerte turtall i kombinasjon med utmerket drivstofføkonomi.


Enlarge

Flere funksjoner som kutter kostnadene

I tillegg til Start/Stopp-systemet, reduserer den energisparende vannpumpen som bare går ved behov og en variabel slagvolumoljepumpe som gir nøyaktig riktig mengde smøring, det naturlige energitapet.

 

Regenerering av bremseenergi reduserer forbruk og utslipp gjennom å lade batteriet kun ved behov – først og fremst gjennom selve energien som skapes ved bremsing og fartsreduksjon.

 

Vedlikeholdsfritt registerkjede og dieselpartikkelfilter bidrar til å redusere servicekostnader og nedetid, som igjen fører til lange serviceintervaller på opptil 2 år / 40 000 km.


Enlarge

ecoDrive-modus

ecoDrive-modus kan aktiveres eller deaktiveres når som helst. Den aktiveres med en trykknapp og kan overstyres ved å trå gasspedalen helt ned eller slå den av.

  • I ecoDrive-modus
  • reduseres motormoment og kraft,
  • gassresponsen endres,
  • strømforbruket til klimaanlegget og varmeapparatet reduseres.

 

ecoDrive-modus lar føreren vite akkurat hvilket gir han/hun skal kjøre i for å spare drivstoff ved å gi fra seg et lite signal når det er mest effektivt å skifte gir. Hvis bilen har navigasjonssystem, vises også kjøredata og instruksjoner basert på data fra systemet.