Nye Opel Vivaro PREMIUM – komfort og funksjonalitet
New Opel Vivaro - We Recommend

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Bestill en prøvetur
Nye Opel Vivaro PREMIUM – verdt å vite

Nyttige lenker

Romslig, komfortabel og praktisk.

Alt for mye verdifull tid kastes bort på dårlig organisering. Opel Vivaro tar praktiske løsninger, komfort og oppbevaring til et nytt nivå.

Enlarge

Førermiljø

I Opel Vivaro sitter du høyt, og har en praktisk dashbordmontert girspake. Rattet er justerbart og har i tillegg fjernkontroll til infotainmentsystemet. Setene kan justeres seks veier med armlene og korsryggstøtte.


Enlarge

Romslig oppbevaringsplass i kupeen

Du har god oppbevaringsplass i dashbordet på Opel Vivaro, samt perfekt plasserte koppholdere. Total oppbevaringsvolum er på ca. 24 liter, og benksetet rommer i tillegg rundt 54 liter. Du har plass til alt du måtte trenge i løpet av arbeidsdagen.


Enlarge

Utstyrt for jobb

En praktisk avtakbar skriveplate som sitter godt i vertikal stilling, holder viktige papirer innen rekkevidde for føreren, og sparer tid. Funksjoner for mobilt kontor omfatter:

 

  • Benksete med nedfellbart midtparti avslører en avtakbar skriveplate og oppbevaringsplass til nettbrett eller bærbar datamaskin.
  • Dokkingstasjon til smarttelefon på dashbordet.
  • Dokkingstasjon for nettbrett i det øvre området av dashbordet.


Enlarge

Førsteklasses infotainment

Navi 80: Topp-modellen, stilige Navi 80 IntelliLink, har blant annet 3D-visning, avansert stemmekontroll og kart for hele Europa. Skjermen viser og bilde fra ryggekamera dersom dette er valgt. Og det er mer; ha glede av TomTom Live Services, som inkluderer "real-time" ruteinformasjon, væroppdateringer med mer.


Enlarge

Høyere komfort. Mindre stress.

Opel Vivaro har klimaanlegg* som standard, og i vår Mester Premium-utgave er elektronisk klimaanlegg standard.

 

Med ryggekameraet (tilleggsutstyr) kan du se hvor du kjører og slippe å vri deg når du rygger. Bildet vises med dynamiske linjer på berøringsskjermen til navigasjonssystemet eller med statiske linjer i bakspeilet.


* Klimaanlegget i biler med godkjenningstype N1 er avhengig av fluoriserte drivhusgasser (R134a) for å fungere. Frontsystemet inneholder en mengde på i alt 580 g R134a, noe som tilsvarer 0,83 tonn CO2. Front- og baksystemet inneholder en mengde på i alt 890 g R134a, noe som tilsvarer 1,27 tonn CO2. Potensialet for global oppvarming blir 1,430. Informasjon i henhold til R (EF) nr. 517/2014.