Opel Combo - Driftskostnader
Nye Opel Combo – vi anbefaler

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Prøvekjør
Nye Opel Combo - verdt å vite

Nyttige lenker

MINIMALE UTGIFTER, MAKSIMALE INNTEKTER.

Fra modellår 2017 tilfredstiller alle Opel Combo Euro 6 standarden. 2 år / 35.000 km serviceintervall gjør at du sparer tid og penger.

 

EcoFLEX er standard i Norge, og foruten start/stopp system inkluderer det; smart lading (lader batteri når det er mest effektivt for motoren å gjøre dette), oljepumpe med variabelt pumpevolum (mer effektivt), aerodynamisk tilpasning (paneler under bilen og i hjulbuer som reduserer luftmotstand), lavfriksjonsdekk og lavfriksjonsolje.

 

Disse systemene jobber sammen for å redusere enda mer drivstoff.

Enlarge

ecoFLEX. Leverer kraften

To motorer: Et utvalg av ecoFLEX-motorvarianter kan leveres. De representerer Opels engasjement i miljøet ved å gi svært lave utslipp og maksimere hver  Den minste er en 1.3 CDTI med 5-trinns manuell girkasse, 70 kW (95 hk) og 200 Nm dreiemoment og så har vi en 1.6 CDTI med 6-trinns manuell girkasse, 88 kW (120 hk) og 320 Nm dreiemoment.

 


Enlarge

Common rail turbodieselmotorer

Opel sine dieselmotorer kjennetegnes av meget god totaløkonomi og høy ytelse. Opel Combo sine Euro 6 ecoFLEX dieselmotorer har teknologi som løfter dette ytterligere. Foruten start/stopp system inkluderer dette; smart batterilading, oljepumpe med variabelt pumpevolum, aerodynamisk tilpasning (paneler under bilen og i hjulbuer som reduserer luftmotstand), lavfriksjonsdekk og lavfriksjonsolje.

 

Dette bidrar til at forbruket reduseres ytterligere. Samtidig har toppmodellen 1.6 CDTI med 88 kW (120 hk) et dreiemoment på hele 320 Nm.


Start-/stoppsystem

Gir betydelig redusert utslipp og en betydelig innsparing, spesielt ved bykjøring siden motoren stoppes når bilen har lav fart og girkassen står i nøytral. Straks du bruker clutchen, startes motoren igjen. Siden systemet er koblet til bilens varmestyring, vil ikke motoren stoppe når kupétemperaturen er under et visst nivå. Start/stop system er standard på alle nye Opel Combo i Norge.


Girindikator

Indikatoren er lett synlig på instrumentpanelet og lyser for å varsle når det er optimalt å skifte gir, noe som gir maksimal drivstofføkonomi.


Lange serviceintervaller

Utmerket kvalitet og ingeniørkunst betyr serviceintervall på opptil 2 år / 35.000 km (avhengig av hva som inntreffer først).


8-års rustgaranti

Opel Combo er dekket av en 24-måneders garanti uten begrensninger i kjørelengden, og en garanti mot gjennomrustning som er gyldig i 8 år.