Nye Opel Combo – viktige fordeler
Nye Opel Combo – vi anbefaler

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Prøvekjør
Nye Opel Combo - verdt å vite

KLASSELEDENDE LASTE EVNE.

Uansett hvordan du ser på det, er Opel Combo perfekt for småtransport. Den tilbyr full fleksibilitet med plass og lastekraft, med valgfri lengde, bredt lastegulv, høy lastevekt.

Enlarge

Høyeste nyttelast i klassen

Med opptil 1 tonn lastevektkapasitet er Opel Combo den perfekte løsningen for tyngre fraktproblemer. Når du legger til hele 4,2 m3 lasteplass, gir den en helt ny dimensjon i organisering av arbeidsflyt, leveranser eller service. Forretningsdriften skal være effektiv, og det krever de beste verktøyene. Med Opel Combo har du begge deler.


Enlarge

Innebygd effektivitet

Med to sterke og økonomiske motorer har du valget i forhold til hva som passer ditt behov best. Aller mest nøysom er den nye, råsterke Euro 6 1,6 CDTI ecoFLEX diesel-motoren med 120 hk / 320 Nm og et blandet forbruk så lavt som 4,6l/100km.


Enlarge

Plass til effektivitet

Uansett bransje utgjør Opel Combo en stor forskjell. Den lengste lastelengden i klassen er din. Du har den høyeste og bredeste lastetilgangen bak, og om du velger bakluke eller asymmetriske doble bakdører avhenger av hva du foretrekker. Skyvedørene deler førsteplassen som bredest i klassen, i likhet med den lave innlastingshøyden. Et stort utvalg av tilleggsutstyr tilpasser den perfekt til alt du ønsker å transportere, både innvendig og utvendig, og gjør innlasting enda enklere. Tid er penger og med økt lasteffektivitet sparer du på begge.