Opel Combo - Design
Nye Opel Combo – vi anbefaler

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Prøvekjør
Nye Opel Combo - verdt å vite

Nyttige lenker

PRAKTISK INTELLIGENS

Utmerket design og tankevekkende stil gjør Opel Combo til en god bedriftsambassadør

Enlarge

Utvendig design

Den funksjonelt smarte utvendige designen til Opel Combo gjenspeiler dens natur som en hardt arbeidende, allsidig og klasseledende bil. De velformede hjulbuene foran og bak understreker bilens røffe natur.

 

Den dype frontruteprofilen, sammen med det lave panseret gir føreren utmerket sikt. Store panoramaspeil med blinklys og dypt bakvindu gir enestående sikt bakover.

 

De buede frontlysgruppene i klart glass med kjørelys er både flotte å se på og effektive, baklysgruppene er montert høyt i tilfelle skade og tåkelysene foran (ekstrautstyr) er innfelt for beskyttelse. De store støtfangerne foran og bak både virker og er solide og praktiske.


Enlarge

Innvendig design

Komfort for fører og passasjer har blitt høyt prioritert i Opel Combo. Dashbordet er klart og billignende, rattet er justerbart i dybden og høyden og alle de mindre kontrollene er innen rekkevidde.

 

Det er også fokusert på å lage et miljø som ikke bare er ergonomisk, men også føles bra og tilfredsstillende i bruk. Kontrollene på rattet, giret og den elektriske servostyringen er presise og har høy kvalitet. Det er rikelig med plass og oppbevaringsrom og de praktiske funksjonene er akkurat der de bør være for maksimal utnyttelse.


I Opel Combo gjenspeiler forsetene med de dype konturene hensynet til lange arbeidsdager bak rattet. Det gjør også de store varme- og ventilasjonsutløpene. Resultatet av dette hensynet er en virkelig komfortsone som er ideell for mange timer i bilen, enten det gjelder arbeid eller fritid.