Previous
Next
Previous
Next
Fra
kr 425 400

 

Opel Movano.

Ingen jobb er for stor – se Opel Movano.


Den store varebilen som er utviklet med tanke på deg og din bedrift. Med et skreddersydd modellprogram - og topp utstyrte biler - er det enkelt for deg å finne den.

OPEL MOVANO.

Oppdag varebilen som er ferdig tilpasset alle behov.


Opel Movano er en topputøver innen nyttekjøretøy-verdenen med et imponerende utvalg modeller. Opel Movano tilbyr gjennomtenkt design, utmerket økonomi og ytelse og klasseledende komfort.


Opel Movano er funksjonell i hver eneste detalj, minimaliserer kostnader og fremmer stil og komfort. Se hvorfor.

 

  • Enestående komfort
  • Lasteplass og kapasitet
  • Omfattende utvalg
  • Avansert chassis
  • Ren økonomisk kraft
  • Overbevisende sikkerhet
  • Mye standardutstyr inkludert i prisen

Enlarge

Komfort i bevegelse

Opel Movano er designet for å sette trender i personal- og passasjerkomfort og har en overraskende mengde med avanserte funksjoner og nyttig oppbevaringsplass. Klimaanlegg er standard. Innvendig belysning og ventilasjon i buss-versjonen kan sammenlignes med det som finnes ombord i fly - og er standard.


Enlarge

Oppfyller dine behov

Flere lengder og høyder gir mange muligheter – vi har den varianten av Opel Movano som passer deg best. For mer informasjon om hvilke varianter vi kan tilby, kontakt din lokale Opel-forhandler.


Enlarge

Klar til å levere

Forhjulsdrift eller bakhjulsdrift - valget er ditt. Opel Movano har gode kjøreegenskaper og lange serviceintervaller. Den kjører som en stor bil, og har massiv lastekapasitet.


Enlarge

Forbruket redusert med 12%

Euro 6 BiTurbo dieselmotorer med ecoFLEX-teknologi, gir Movano en glimrende kombinasjon av økt kraft og lavere kostnader. Denne helt nye høyteknologiske BiTurbo-motoren leverer jevn gange og høy ytelse – fra 106kW (145 hk) og 360 Nm dreiemoment til 125kW (170 hk) og 380 Nm dreiemoment. Alle versjonene leveres som standard med Start/Stopp-system som reduserer drivstofforbruket, spesielt ved bykjøring. Som en del av systemet inngår også ECO-modus som hjelper deg til å holde drivstoffkostnadene enda lavere.


Enlarge

Beskytte passasjerer og last

ESP® er standardutstyr på alle Movano-modeller, og forbedrer sikkerheten betydelig. Den nyeste versjonen inkluderer også bakkestartassistent (HSA), tilhengerstabilisering (TSM), samt et forbedret antispinn-system (Traction Control System ETCS). Det betyr sikkerhet på veien og er en del av et komplett trygghets- og sikkerhetssystem.


* Klimaanlegget i biler med godkjenningstype N1, N2 eller M2 er avhengig av fluoriserte drivhusgasser (R134a) for å fungere. Frontsystemet inneholder en mengde på i alt 580 g R134a, noe som tilsvarer 0,83 tonn CO2. Front- og baksystemet i versjoner med over 16 seter inneholder en mengde på i alt 1700 g R134a, noe som tilsvarer 2,43 tonn CO2. Potensialet for global oppvarming blir 1,430. Informasjon i henhold til R (EF) nr. 517/2014.