Opel Movano - Comfort and Convenience
Opel – vi anbefaler

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Prøvekjør
Opel – verdt å vite

Nyttige lenker

EN FORNØYELSE Å KJØRE.

Bedre plass i kupeen, mer komfort, mer lasteplass og bedre kjøreopplevelse gir større produktivitet. Leveranser langt unna, lokale jobbturer – nye Opel Movano sørger for komfort, sikkerhet og kontakt.

 

Kupeen til Opel Movano, fra valg av seter til den ergonomisk plasserte girspaken og det justerbare rattet, er utviklet for å holde føreren og bilen på veien, dag etter dag.

Enlarge

Navi 50 IntelliLink

Navi 50 IntelliLink har radio med DAB+, en 7-tommers fargeberøringsskjerm med Europa-kart dekning, og er optimalt plassert i øvre del av midtkonsollen. Videre har den 2D- og 3D-visning og TM-funksjon (trafikkmeldingskanal). Andre funksjoner inkluderer stemmekontrolll av smarttelefon, USB og AUX-in samt Bluetooth for handsfree-løsning og streaming av musikk.

 

 


* Klimaanlegget i biler med godkjenningstype N1, N2 eller M2 er avhengig av fluoriserte drivhusgasser (R134a) for å fungere. Frontsystemet inneholder en mengde på i alt 580 g R134a, noe som tilsvarer 0,83 tonn CO2. Front- og baksystemet i versjoner med over 16 seter inneholder en mengde på i alt 1700 g R134a, noe som tilsvarer 2,43 tonn CO2. Potensialet for global oppvarming blir 1,430. Informasjon i henhold til R (EF) nr. 517/2014.