Opel Vivaro – komfort og funksjonalitet
Opel Vivaro - Vi anbefaler

Prøvekjøring

En prøvekjøring forteller deg mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve mer.

Prøvekjør
Opel Vivaro – Kjekt å vite

Nyttige linker

ROMSLIG, KOMFORTABEL OG PRAKTISK.

Med opptil 9 komfortable sitteplasser og fleksibel lasteplass bringer Opel Vivaro persontransport til nye høyder.

Enlarge

Førermiljø

Høyt montert girspak oppe ved dashbordet, 4-veis justerbart ratt med kontroller til infotainment, et 6-veis justerbart komfortførersete med armlene og korsryggstøtte, sammen med tydelig og elegant instrumentering gir fører komfortabel kontroll.


Enlarge

Mye oppbevaringsplass i kabinen

Rikelig med oppbevaring i dashbord og optimalt plasserte koppholdere betyr at det er plass for alt du trenger på din reise.


Enlarge

Flere seter og mer plass til bagasje?

Med opptil 9 komfortable sitteplasser og fleksibel plass for bagasje er Opel Vivaro personbil ideal for tilbringertjeneste, fritidsaktiviteter og for store familier. I standard konfigurasjon kan den laste opptil 1 800 liter bagasje. Ved å felle ned tredje seterad, fjerne andre seterad eller begge seterader kan du få opp til 6 000 liter bagasjeplass.


Enlarge

Utstyrt for forretninger

Passasjersetebenken foran muligjør lagring under setet. Dette er veldig nyttig for de som må jobbe fra førersetet, sammen med FlexDoc-holderen for mobiltelefon strategisk plassert på dashbordet.


Enlarge

Førsteklasses infotainment

Navi 50 IntelliLink har en 7-tommers fargeberøringsskjerm. For iPhone er Siri stemmegjenkjennings-funksjon tilgjengelig.


Enlarge

Mer komfort. Mindre stress.

Opel Vivaro personbil har manuelt klimaanlegg* foran og bak som standard. Dersom det er ønskelig kan du også få parkeringsvarmer som tilleggsutstyr til din Vivaro.

 

Med ryggekameraet (tilleggsutstyr) kan du se hvor du kjører og slippe å vri deg når du rygger. Praktisk og enkelt.


* Klimaanlegget i biler med godkjenningstype N1 er avhengig av fluoriserte drivhusgasser (R134a) for å fungere. Frontsystemet inneholder en mengde på i alt 580 g R134a, noe som tilsvarer 0,83 tonn CO2. Front- og baksystemet inneholder en mengde på i alt 890 g R134a, noe som tilsvarer 1,27 tonn CO2. Potensialet for global oppvarming blir 1,430. Informasjon i henhold til R (EF) nr. 517/2014.