Opel Vivaro – Tilbehør
Opel Vivaro - Vi anbefaler

Prøvekjøring

En prøvekjøring forteller deg mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve mer.

Prøvekjør
Opel Vivaro – Kjekt å vite

Nyttige linker

OPEL VIVARO TILBEHØR.

Opel Vivaro uttrykker Opel sitt prisvinnende design i et nytt segment. I tillegg til alt som er standard og tilvalg til bilen finnes det en rekke tilbehørsvalg slik at du kan gjøre svært mye ut av din nye Opel Vivaro.

Enlarge

Komfort og velvære

Uansett om den brukes som arbeidsbil eller familiebil, så sørger Vivaro personbil for at du føler deg som hjemme. Du finner alt du trenger for at du skal få den helt som du vil – fra gulvmatter til setetrekk.


Enlarge

Infotainment

Hjelper deg med å være tilkoblet – til jobben, familien, trafikkforholdene, og som en veiviser. Sjekk ut funksjonene tilgjengelig for din Vivaro.


Enlarge

Sikkerhet og beskyttelse

Kjør tryggere og sørg for at din Vivaro beholder stilen. Ta vare på passasjerene og eiendeler, og vær forberedt. Vi tilbyr alt fra ryggekamera, ekstra karosseribeskyttelse og skvettlapper til ekstra lyspærer og barneseter.


Enlarge

Styling

Vivaro ser bra ut både utenpå og innvendig. Men ønsker du å gi bilen en personlig touch? Sjekk ut disse tilbehørsvalgene som inkluderer sidetrinn og speildeksel.


Enlarge

Transport- og fraktsystemer

Vivaro sin kapasitet er optimalisert. Opel sitt tilbehørsutvalg gir deg muligheten til å organisere dine frakt-behov både i bilen og utvendig. Fra trekk på interiør og løsninger rundt last på taket, til tilhengerfeste og festesystemer. Vårt utvalg inkluderer «Opel original» produkter og produkter utvilklet i samarbeid med vår partner Thule, markedsleder på fraktsystemer.


Enlarge

Felger

Kombiner stil med det praktiske. Opel har et utvalg av felger i både aluminium og stål, samt komplette vinterhjul. For ekstra fremkommelighet om vinteren, velg et passende sett snøkjettinger fra Thule.