Previous
Next
Previous
Next

Nedlastinger

Opel Movano - Press Comments

Miljøvinkling: Opel Movano vinner prisen Green Van 2015.

Rüsselsheim Gull til Movano: Opels varebil gikk av med seieren i Green Van 2015 og slo 15 konkurrenter i klassen for varebiler og små varebiler på inntil sju tonn.

Les artikkel

OPEL MOVANO.

Mennesker – den mest dyrebare lasten.

Opel Movano-minibuss er utformet med maksimal fokus på omfattende sikkerhet og komfort for alle ombord.

 

Smart design, fremragende økonomi og ytelse gjør denne minibussen til den ideelle partner når det kommer til transport av mange mennesker.

 

Se hvorfor.

  • Design
  • Omfattende utvalg
  • Avansert chassis
  • Ren økonomisk kraft
  • Overbevisende sikkerhet

Enlarge

Oppfyller dine behov

Opel Movano-minibuss har plass til opptil 16 passasjerer i en flylignende atmosfære med individuelle seter, takhyller og justerbare luftventiler for hver passasjer.


Enlarge

Komfort i bevegelse

Opel Movano er designet for å sette trender i personal- og passasjerkomfort og har en overraskende mengde med avanserte funksjoner og nyttig oppbevaringsplass. Klimaanlegg* er ikke noe problem. Belysning og ventilasjon som kan sammenlignes med den som finnes om bord i fly. Det er allerede montert og klart.


Enlarge

Beskytte passasjerer og last

ESP® betyr en økning i sikkerheten. Det er standard på alle Opel Movano-modellene. De helt nyeste versjonene kommer også med bakkestartassistent (HSA), stabilitetsprogram for tilhenger (TSM) og forbedret antispinnsystem (ETCS). Alt dette betyr sikkerhet på veien og er en del av vårt komplette sikkerhets- og trygghetsprogram.


Enlarge

Kraften du trenger

Kraftige BiTurbo-motor med BlueInjection, start-/stoppsystem og andre drivstoffbesparende og utslippsreduserende teknologier kombinerer en utmerket, pålitelig ytelse med fremragende effektivitet.


Neste trinn
Neste trinn

Mer informasjon om Opel Movano.

* Klimaanlegget i biler med godkjenningstype N1, N2 eller M2 er avhengig av fluoriserte drivhusgasser (R134a) for å fungere. Frontsystemet inneholder en mengde på i alt 580 g R134a, noe som tilsvarer 0,83 tonn CO2. Front- og baksystemet i versjoner med over 16 seter inneholder en mengde på i alt 1700 g R134a, noe som tilsvarer 2,43 tonn CO2. Potensialet for global oppvarming blir 1,430. Informasjon i henhold til R (EF) nr. 517/2014.