Opel Movano - Vi anbefaler

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Bestill en prøvetur
Opel Movano - Good to Know

Nyttige lenker

EFFEKTIVE KRAFTALTERNATIVER.

Økt dreiemoment ved lavere turtall med redusert drivstofforbruk og utslipp. Høres det umulig ut? Opel Movano leverer dette med et utvalg av svært effektive motorvarianter1. Velg den som passer ditt behov og kombiner den med karosserivarianten du velger.

Enlarge

Motorutvalg

Movano personbil og buss er tilgjengelige med en eksklusive 2.3 CDTI BiTurbo-motor med BlueInjection-teknologi for samsvar med Euro 6. Standard er en fantastisk motor på 120 kW (163 hk) og 380 Nm for Movano buss. Denne har start-/stoppsystem som standard.


Enlarge

BiTurbo-teknologi

De høyteknologiske BiTurbo-motorene til Opel Movano kombinerer fordelene ved en liten turbolader (rask respons for høy effekt og høyt dreiemoment ved lave turtall) med fordelene ved en stor turbolader (høy effekt og høyt dreiemoment) ved høyt turtall. To mellomkjølere sikrer ren og effektiv forbrenning. Resultatet er konstant høyt dreiemoment ved lave turtall og høy effekt med høyere turtall og god økonomi.


ECO-modus

ECO-modus er standard på BiTurbo-motorene, og gir drivstoffsbesparelse på opptil 10%. ECO-modus aktiveres med en knapp på dashbordet og indikeres med en indikatorlampe på instrumentpanelet.

 

I ECO-modus

• dreiemoment og effekt reduseres
• responsen på gasspedalen endres
• girskiftindikator angir når det er på tide å gire opp for å spare drivstoff egenskapene til klimaanlegget endres

 

Du kan når som helst overstyre ECO-modus midlertidig ved å trå gasspedalen helt ned, eller slå den helt av.

 

ECO-modus kan av tekniske årsaker ikke kombineres med alternativet for økt tomgangshastighet.


Enlarge

6-trinns manuell girkasse

Alle motorer leveres med en 6-trinns manuell girkasse som standard. Sammenlignet med en 5-trinns girkasse gir en 6-trinns girkasse redusert drivstofforbruk og forbedret kjøreytelse på grunn av en finere girutveksling. Girstangen og avansert synkronisering garanterer utmerket girskiftkvalitet.

 

En bemerkelsesverdig funksjon er at alle modellene har en girindikatorlampe. Denne er plassert i instrumentpanelet og angir det optimale tidspunktet for å skifte gir for maksimal drivstofføkonomi.


1:

Movano personbil:

Drivstofforbruk i l/100 km: bykjøring xx, landeveiskjøring xx, kombinert kjøring xx; CO2-utslipp i g/km: kombinert kjøring xx.

 

Movano buss:

Drivstofforbruk i l/100 km: bykjøring xx, landeveiskjøring xx, kombinert kjøring xx; CO2-utslipp i g/km: kombinert kjøring xx.

 

I henhold til direktiv R (EF) nr. 715/2007 og R (EF) nr. 692/2008 (i gjeldende versjoner).