Previous
Next
Previous
Next
Fra
kr 254 900

Bluetooth® kompatibilitet

Ønsker du å bruke mobiltelefonen sikkert og komfortabelt i din Opel? Her vil du finne mer informasjon om håndfri telefoni, strømming av musikk med mer.

Kompatible mobiltelefoner

OPEL MOKKA.

Blant Norges bestselgende.

Opel Mokka er blant Norges og Europas bestselgende kompakt-SUVer.
Det er ikke uten grunn. Dette er en velutstyrt SUV med topp komfort og en tøff framtoning. Opel Mokka har firehjulstrekk (4x4) og flotte SUV-egenskaper – den er perfekt for Norge. Sjekk ut høydepunktene:

 

  • Firehjulstrekk (4x4)
  • Opel Eye sikkerhetssystem
  • Ergonomiske AGR-seter
  • Bi-halogen eller. Bi-Xenon frontlys

 


Enlarge

Stilfull

Opel Mokka er både sofistikert og tøff i sin framtoning. Den har myke og avrundede linjer med korte overheng og avrundede hjulbuer.


Enlarge

Romslig innvendig

Bilen er kompakt på utsiden, men er veldig romslig på innsiden. Opel Mokka har smarte oppbevaringsløsninger, og stor kapasitet. Den har opptil 1372 liter bagasjeplass. Trenger du ytterligere kapasitet, legger du bare ned setene.


Enlarge

Topp komfort og underholdning

Med Mokkas nyeste generasjon infotainment- og navigasjonssystem, får du glimrende lyd, imponerende tilkoblingsmuligheter og topp kvalitet – kombinert med intuitiv brukervennlighet.

 

Velger du toppmodellen Mokka PREMIUM, får du til og med Bose® lydanlegg som standardutstyr spesialdesignet for Mokka.


Enlarge

Omgitt av sikkerhet

Med de avanserte førerassisteringssystemene, de dokumenterte sikkerhetsfunksjonene og den intelligente teknologien holder Opel Mokka seg ett skritt foran, samtidig som den holder seg på veien, uansett hvor du drar. Resultatet er en NCAP-rangering med det maksimale antallet stjerner (5), med overveldende 100 % i kategorien for førerassisteringssystemer.


Enlarge

Tillit og kontroll

Presis og sikker manøvrering, eksemplarisk veigrep og rask, økonomisk styrke er alle egenskaper som kjennetegner Opel Mokka. Teknologisk innovasjon kombineres med dokumentert ekspertise, og resultatet er perfekt komfort, utholdenhet og integritet.

Neste Trinn
Neste Trinn

Mer informasjon om Opel Mokka