Previous
Next
Previous
Next

Bluetooth® kompatibilitet

Ønsker du å bruke mobiltelefonen sikkert og komfortabelt i din Opel? Her vil du finne mer informasjon om håndfri telefoni, strømming av musikk med mer.

Kompatible mobiltelefoner

OPEL MOKKA.

Oppdag firehjulstrekk og SUV egenskaper.

Myke kurver og en tøff fremtoning setter tonen for en ny type bilkjøring. Opel Mokka er raffinert og avansert, og føler seg hjemme over alt.

 

Vil du prøve noe utenom det vanlige? Mokka er klar og venter på deg.


• Dynamisk design både på innsiden og utsiden
• Fleksibel plass til å strekke seg ut
• Komfortabel med mange tilkoblingsmuligheter
• Trygg og sikker med flere assistansemuligheter
• Overbevisende chassis, økonomiske motorer


Enlarge

Dra hvor som helst med stil

Med en sofistikert kileutforming, forretningsmessig fremtoning og myke, avrundede linjer lover Opel Mokka en oppfriskende forandring. Den blir lagt merke til, uten å virke brautende.


Enlarge

Den er der for deg

Masse plass komprimert inn i en parkerbar størrelse med innebygd allsidighet gjør at Opel Mokka passer til nesten alle livsstiler. Trenger du større plass? Fell ned setene. Mer oppbevaringsplass? Det har blitt nøye planlagt og bygget inn.


Enlarge

Topp komfort og underholdning

Med Mokkas nyeste generasjon infotainment- og navigasjonssystem, får du glimrende lyd, imponerende tilkoblingsmuligheter og topp kvalitet – kombinert med intuitiv brukervennlighet.

 

Velger du toppmodellen Mokka PREMIUM, får du til og med Bose® lydanlegg som standardutstyr spesialdesignet for Mokka.


Enlarge

Omgitt av sikkerhet

Med de avanserte førerassisteringssystemene, de dokumenterte sikkerhetsfunksjonene og den intelligente teknologien holder Opel Mokka seg ett skritt foran, samtidig som den holder seg på veien, uansett hvor du drar. Resultatet er en NCAP-rangering med det maksimale antallet stjerner (5), med overveldende 100 % i kategorien for førerassisteringssystemer.


Enlarge

Tillit og kontroll

Presis og sikker manøvrering, eksemplarisk veigrep og rask, økonomisk styrke er alle egenskaper som kjennetegner Opel Mokka. Teknologisk innovasjon kombineres med dokumentert ekspertise, og resultatet er perfekt komfort, utholdenhet og integritet.

Neste Trinn
Neste Trinn