Opel ADAM – oversikt
Opel ADAM – pressekommentarer

Opel Adam S: Sportsbil i lommeformat

Familiens minstemann står i fokus når Opel tirsdag avduker to nye versjoner av Adam på den internasjonale bilutstillingen i Genève. Side om side med Adam Rocks, står nemlig den hittil mest sportslige versjonen av Opels trendy småbil: Adam S.

Les artikel

OPEL ADAM.

Ha glede av din egen bybil.

Opel ADAM overgår alle. Det er ikke bare den tøffe fremtoningen og de sterke fargene. Med ADAM er du med på å bestemme designen på din egen bil. Din ADAM vil bli snakkisen på byen. Dykk inn i en verden full av personlighet og cruise rundt i gatene med ADAM.

 • Frisk og kraftig design
 • Hold kontakten med IntelliLink, et multimedia-system der du får alt i ett
 • Interiørkomfort og -stil som lar deg lene deg tilbake og slappe av
 • Slapp av og nyt en trygg kjøreopplevelse
 • En morsom og lett kjøretur
ADAM TVC

Opel ADAM TVC "Wedding"


 • Opel ADAM - Design

  Opel ADAM GLAM – utvendig design

 • Opel ADAM - Design

  Opel ADAM GLAM – innvendig design

Enlarge

Snakkisen på byen

ADAM JAM er en sann nytelse for øyet. Den totonede fargekombinasjonen mellom karosseriet og taket vitner om en moderne og dristig utvendig design, men også den innvendige designen uttrykker det samme: Mer stil gir bedre profil.


Enlarge

Tilpass din ADAM

ADAM handler om et frisk pust av idividualitet og moderne design. Men denne urbane bilen vekkes kun til live gjennom din unike personlighet. Listen over tilpasningsalternativene er så å si endeløs hos ADAM. Valget er ditt, fordi du kan tilpasse ADAM til å bli nøyaktig slik du ønsker den skal være.


 • New Opel ADAM - Infotainment

  Nye Opel ADAM GLAM – ekstrem film

Enlarge

Følg med og vær tilkoblet

Ta en titt på det flotte multimediasystemet "IntelliLink". Det kan tilby tilkobling til smarttelefon – både for Android og iOS – som passer til din stil. Ta del i en verden av musikk, filmer, bilder og kart på din egen 7-tommers berøringsskjerm i farger, direkte på dashbordet på din ADAM. ADAM integrerer også Siri Eyes Free via iPhone, din personlige assistent, for å utføre kommandoer eller svare på spørsmål fra deg.


Enlarge

Slapp av

Parkering ble akkurat til en lek. Denne friske småbilen finner ikke bare en passende parkeringsplass. Den styrer også seg selv inn på plass. Og gjør livet enklere for deg. Men det er ikke alt. Trykk på City-knappen og få økt servostyring – parkering og manøvrering i byen kan ikke bli enklere.


 • Elektronisk klimaanlegg (ECC)

 • Opel ADAM – start-/stoppsystem

Enlarge

Bilkjøringen har nå blitt hyggeligere

Med ADAM er det ikke bare utseendet som teller. Denne urbane småbilen har kjørefunksjoner som passer i en moderne verden full av ny teknologi. Parkeringshjelp, enkel styring og et helhetlig klimaanlegg er bare noen av de mange funksjonene.


 • Opel ADAM – chassis og kjøredynamikk

  Opel ADAM

Enlarge

For en kjøretur med selvsikkerhet

ADAM leveres med en effektiv 1,4-liters bensinmotor med Start/Stopp-teknologi som yter 87 hestekrefter, kombinert med en 5-trinns manuell girkasse, og start-/stopp-teknologi. Det gjør at du ser bra ut samtidig som du sparer drivstoff.

 

ADAM tar seg godt ut, og den ble utviklet med stor fokus på detaljer. Det forsterkede chassiet og måten motoren er montert på, bidrar til en konkurransedyktig kjørekomfort og drivstofføkonomi samt redusert vibrasjoner på tomgang. Så med ADAM kan du være sikker på å få en flott kjøreopplevelse.

Neste trinn
Neste trinn