Opel ADAM – oversikt

Bluetooth® kompatibilitet

Ønsker du å bruke mobiltelefonen sikkert og komfortabelt i din Opel? Her vil du finne mer informasjon om håndfri telefoni, strømming av musikk med mer.

Kompatible mobiltelefoner
Opel ADAM – pressekommentarer

Opel Adam S: Sportsbil i lommeformat

Familiens minstemann står i fokus når Opel tirsdag avduker to nye versjoner av Adam på den internasjonale bilutstillingen i Genève. Side om side med Adam Rocks, står nemlig den hittil mest sportslige versjonen av Opels trendy småbil: Adam S.

Les artikel

OPEL ADAM.

Ha glede av din egen bybil.

Opel ADAM overgår alle. Det er ikke bare den tøffe fremtoningen og de sterke fargene. Med ADAM er du med på å bestemme designen på din egen bil. Din ADAM vil bli snakkisen på byen. Spennende kjøring med ADAM JAM.

  • Frisk og kraftig design
  • Hold kontakten med IntelliLink, et multimedia-system der du får alt i ett
  • Interiørkomfort og -stil som lar deg lene deg tilbake og slappe av
  • Slapp av og nyt en trygg kjøreopplevelse
  • En morsom og lett kjøretur

Enlarge

De fantastiske ADAM

Den spennende, gummisviende nye ADAM har dramatiske totonede fargetemaer og attraktiv design. Interiøret leverer det eksteriøret lover. Med ADAM møtes en glimrende gateprofil og maksimal individualisering – så bli med og skap dine egne trender.


Enlarge

Tilpass din ADAM

ADAM handler om et frisk pust av idividualitet og moderne design. Men denne urbane bilen vekkes kun til live gjennom din unike personlighet. Listen over tilpasningsalternativene er så å si endeløs hos ADAM. Valget er ditt, fordi du kan tilpasse ADAM til å bli nøyaktig slik du ønsker den skal være.


Enlarge

Følg med og vær tilkoblet

Ta en titt på det flotte multimediasystemet "IntelliLink". Det kan tilby tilkobling til smarttelefon – både for Android og iOS – som passer til din stil. Ta del i en verden av musikk, filmer, bilder og kart på din egen 7-tommers berøringsskjerm i farger, direkte på dashbordet på din ADAM. ADAM integrerer også Siri Eyes Free via iPhone, din personlige assistent, for å utføre kommandoer eller svare på spørsmål fra deg.


Enlarge

Slapp av

Parkering ble akkurat til en lek. Denne friske småbilen finner ikke bare en passende parkeringsplass. Den styrer også seg selv inn på plass. Og gjør livet enklere for deg. Men det er ikke alt. Trykk på City-knappen og få økt servostyring – parkering og manøvrering i byen kan ikke bli enklere.


Enlarge

Bilkjøringen har nå blitt hyggeligere

Med ADAM er det ikke bare utseendet som teller. Denne urbane småbilen har kjørefunksjoner som passer i en moderne verden full av ny teknologi. Parkeringshjelp, enkel styring og et helhetlig klimaanlegg er bare noen av de mange funksjonene.


Enlarge

For en kjøretur med selvsikkerhet

Den 3-sylindrede 1.0 Turbo ECOTEC®-motoren pumper ut et imponerende dreiemoment på 170 Nm og leverer 66 kW (90 hk) med spennende, men nøysom moro. All kraft går gjennom Opels glimrende nye 6-trinns girkasse.

Neste trinn
Neste trinn

Close
Opel ADAM