FREMTIDIGE BILMODELLER FRA OPEL.

Opel har alltid vært anerkjent som en praktisk nyskapende aktør. Våre ingeniører og designere søker hele tiden etter mer fleksibilitet, bedre ergonomiske løsninger og lavere eller ingen utslipp, slik at våre kunder kan få oppleve bedre biler.

 

Dette fører naturligvis til at vi bruker store ressurser på studier av banebrytende design og nye fremdriftsteknologier. Samtidig evaluerer vi avanserte materialer og utvikler nye produksjonsteknologier slik at materialene er egnet i bruk. Alt dette kan summeres i et ønske om stå i spissen for definisjonen av fremtidens biler.

 

Ta en titt på fremtidens biler og kommende modeller.

Fremtidige modeller - Mokka
Innovasjon

Enlarge

Renere, slankere og sprekere

Opel har i løpet av årene introdusert en rekke nye funksjoner på de masseproduserte bilene, og vi stopper aldri opp i søket etter nye innovasjoner. Merivas FlexFix® lastesystem og FlexRail® oppbevaringssystem i midtkonsollen er bare to eksempler av nyere dato. Se hva som kommer fremover.


Enlarge

Ta en titt inn i fremtiden

Gode biler blir ikke født, de blir konstruert – og utvikler seg derifra. Så når den neste generasjonen av Opel Insignia trer inn på markedet, er det en ypperlig anledning til å se hvordan bra kan bli enda bedre. Oppdag og utforsk en bil som oppfyller ethvert krav som fremtiden måtte bringe. Få en smakebit av hva neste tilkoblingsgenerasjon har å by på. Kort sagt, ta en titt på hvor bra livet ditt kan bli som eier av denne bilen.